Sastojci:
- 1 pileća prsa (sa kosti)
- lisnata salata
- rotkvice
- kukuruz
Marinada za piletinu:
- 1 žlica Natura Forte meda
- soja sos
- maslinovo ulje
- sezam
- sol, papar
Postupak:
U posudi izmješajte maslinovo ulje, soja sos, Natura Forte med od bagrema, te sezam. Pileća prsa začinite te premažite pripremljenom marinadom. Stavite mariniranu piletinu u hladnjak najmanje sat vremena, a najbolje preko noći. Mariniranu piletinu pecite u zagrijanoj pećnici na 180 stupanjeva oko 45min.
Na lisnatu salatu začinjenu maslinovim uljem i acetom balsamicom složite narezane rotkvice i kukuruz te na vrh složite otkoštenu pečenu piletinu narezanu na ploške. Savjet: uz lisnatu salatu koristite povrće koje je u sezoni, pa tako možete naribati mrkvu, narezati cherry rajčice ili u našem slučaju rotkvice i kukuruz.
Dobar tek!
Nema komentara