Med sa Aloe Verom 900 g

Sastav:

  • 749,967 g meda
  • 150 ml čistog gela aloe vere
  • 3 ml 10%-tne tinkture propolisa
  • 30 ml sok od limuna

ALLOA VERE (alloa vera) poboljšava probavu

Pomaže u regulaciji probave i ublažava zatvor (blago laksativno
djelovanje).Potiče rad crijeva i ravnotežu crijevne flore. Može pomoći kod
nadutosti, grčeva, sindroma iritabilnog crijeva (IBS).Umiruje želučane
tegobe, smanjuje želučanu kiselinu i ublažava refluks (žgaravicu). Može
pomoći kod gastritisa i čira na želucu, jer ima protuupalno i regenerativno
djelovanje na sluznicu.

Detoksikacija organizma

Djeluje kao prirodni čistač jetre i crijeva.Potiče izbacivanje toksina i teških
metala iz tijela.

Jačanje imuniteta

Bogata je vitaminima (A, C, E, B12), mineralima i enzimima koji
potpomažu jačanje imuniteta .Sadrži i polisaharide koji imaju
imunomodulatorna svojstva – potiču obrambeni odgovor tijela.
Neka istraživanja pokazuju da može pomoći u regulaciji šećera u krvi i
snižavanju kolesterola.

MED

Med je prirodni zaslađivač s brojnim hranjivim i ljekovitim svojstvima,
ovisno o vrsti biljaka od kojih potječe. Med je posebno učinkovit kod
infekcija grla i prehlade, jača imunitet organizma , efikasan je izvor
energije za organizam , koristi se i lokalno za rane, jer ubrzava
regeneraciju kože te poboljšava probavu i pomaže kod zatvora (npr. u
kombinaciji s mlakom vodom).

PROPOLIS

Propolis je smolasta tvar koju pčele skupljaju s biljaka, ugrađuju u nju
encime svojih mandibularnih žlijezda i koriste za zaštitu košnice. Ima
snažno antimikrobno , protuupalno , citostimulativno i anestetično
djelovanje. Smanjuje upale, naročito u usnoj šupljini (npr. Kod afti i
gingivitisa) , potiče imunološki odgovor organizma. Isto tako koristi se i
lokalno za regeneraciju kože i kod različitih infekcija.

Način uporabe:

Odrasli: 1 jušna žlica (15 ml) ujutro na
prazan želudac, po potrebi još jedna
prije spavanja.
Djeca (iznad 5 godina): 1 čajna žličica (5 ml)
dnevno, po mogućnosti razrijeđena u malo
tople vode ili čaja.
Trajanje kure: 3–4 tjedna,
pa napraviti pauzu 1–2 tjedna.

Način čuvanja:

U hladnjaku.

Rok trajanja:

60 dana od dana pakiranja.

Datum pakiranja:

Otisnut na ambalaži.

Napomena:

Proizvod sadrži peludne alergene.